Boek een les

Bij Siriz stelt u het lespakket zelf samen. Een ervaren preventiemedewerker komt een dag(deel) langs op uw school om één of meerdere groepen te voorzien van een preventieles.
Voor €1000,- geeft Siriz maximaal 8 uur les op uw school. De minimale afname is een halve lesdag (€500,- voor 0-4 uur). U geeft zelf aan welke groepen er les gaan krijgen en welk lespakket u geschikt vindt.

 

Ons lespakket ‘Wat doe jij?’ geeft u de keuze tussen een eenmalige introductieles of een lessenserie bestaande uit 4 tot 6 lessen. Dit pakket is erkend door het RIVM en als ‘goed onderbouwd’ beoordeeld. Wij bieden ook een voorlichtingspakket voor ouders: ‘Met je kind in gesprek over seks’ en hebben daarnaast de pakketten ‘Voor je kiezen’ (met of zonder weerbaarheidstraining te boeken) en ‘Kind blijven of kind krijgen’. Ook is het mogelijk lessen helemaal op maat voor uw leerlingen samen te stellen en een docentenbijeenkomst te organiseren.

 

Wilt u meer weten over de voorlichtingslessen van Siriz of een lesdag boeken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken. Bellen of e-mailen kan ook via 085 130 15 70 of [email protected].