Abortus en je verdriet

Als je moeite hebt met het verwerken van een abortuservaring of verliesgevoelens ervaart, dan kun je bij Siriz terecht voor hulp.  Onze hulpverlening is erop gericht om de abortuservaring te verwerken zodat het je niet meer belemmert in je dagelijks leven.

 

Je kunt bij ons terecht voor individuele gesprekken met een maatschappelijk werker. Zij kan met je stilstaan bij wat destijds meespeelde bij het maken van een keuze en wie erbij betrokken waren. Je ontdekt hoe je (beter) kunt omgaan met gevoelens van boosheid en verdriet. We schenken aandacht aan hoe je jouw leven nu kunt vormgeven. Ook kijken we naar wat je van mensen om je heen nodig hebt om verder te komen in het verwerkingsproces en hoe je hen om die hulp kunt vragen.

 

Voor de financiering van hulp na abortus in deze vorm heb je van de gemeente een toewijzingsbesluit voor jeugdhulp of maatschappelijke ondersteuning nodig. Onze maatschappelijk werkers kunnen je helpen om dit toewijzingsbesluit te krijgen of meer vertellen over hoe je dit toewijzingsbesluit krijgt.

 

 

Bel 0800 440 00 03 WhatsApp 06 24 90 75 55 Chat met ons Stuur een e-mail