Geloofsgemeenschappen

Voorlichting

Jongeren ontdekken in hun puberteit van alles, ook op het gebied van relaties en seksualiteit. Het kan lastig zijn om hierover met jongeren in gesprek te gaan in uw geloofsgemeenschap, club of bij uw vereniging. Toch is dit belangrijk, omdat het deel uitmaakt van het leven van een jongere.

Siriz geeft voorlichting om jongeren bewust en weerbaar te maken op het gebied van seksualiteit, relaties en onbedoelde zwangerschap. Nodig Siriz uit voor een bijeenkomst in uw geloofsgemeenschap, club of bij uw vereniging. Wij verzorgen ook themabijeenkomsten bij vrouwen- of ouderverenigingen. Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte op maat.

 

Bel 085 130 15 70  Stuur ons een e-mail

 

Hulpverlening

Siriz verleent hulpverlening aan vrouwen en mannen die te maken hebben met een onbedoelde zwangerschap. Onze maatschappelijk werkers zijn gespecialiseerd in de problematiek van onbedoelde zwangerschap en beantwoorden jaarlijks meer dan 3.000 hulpvragen. Onze hulpverlening is voor iedereen toegankelijk en binnen 48 uur beschikbaar (m.u.v. feestdagen en weekenden).

Vrouwen kunnen bij ons terecht als zij:
onbedoeld zwanger zijn en een keuze moeten maken
• onbedoeld zwanger zijn en hulp nodig hebben in de voorbereiding op het moederschap
een zorgwekkende echo (prenatale screening) hebben gehad
vertrouwelijk willen bevallen
overwegen hun kind in een pleeggezin te willen laten plaatsen
afstand ter adoptie overwegen

abortus overwegen
een abortus provocatus hebben ondergaan en daarmee nog veel moeite hebben

 

Ook mannen en ouders kunnen bij Siriz terecht voor hulp als hun (ex-)partner of kind, te maken krijgt met bovenstaande situaties.

 

Bel 0800 440 00 03 WhatsApp 06 24 90 75 55 Chat met ons Stuur een e-mail

 

Collecteren voor Siriz

In veel kerken, parochies en andere geloofsgemeenschappen wordt gecollecteerd of aandacht gegeven aan het werk van Siriz. We zijn dankbaar voor de zorg voor moeder, vader en (ongeboren) leven. Ook met uw geloofsgemeenschap kunt u ons steunen. We stellen het zeer op prijs als u voor Siriz een collecte wilt houden.