Docentenbijeenkomst

Naast, of in aanvulling op, de voorlichtingslessen verzorgen we (team)workshops/docentenbijeenkomsten over seksualiteit, relaties en onbedoelde zwangerschappen.

 

Inhoud

In de docentenbijeenkomst gaan we in op manieren om het gesprek over seksualiteit, onbedoelde zwangerschap, grenzen en wensen en weerbaarheid met de leerlingen aan te gaan. We geven je de tips en tricks om zelf deze thema’s te behandelen, met als doel om jongeren bewuster en weerbaarder te maken.

 

Worstel je jezelf vaak door dat ene lesuur per jaar heen? En hoop je dan maar dat je leerlingen iets doen met de informatie die je hebt gegeven? Met de kennis en vaardigheden uit deze bijeenkomst op zak kun je zelf als docent veel gemakkelijker uit de voeten met deze belangrijke, maar toch ook beladen onderwerpen, heb je veel meer kans op een open gesprek in de klas en maak je meer impact.

 

Subsidie

De docentenbijeenkomst maakt onderdeel uit van de erkende interventie ‘Wat doe jij? Wensen en grenzen in de liefde’ en hoort daarmee tot het aanbod van de Gezonde School. Dit betekent dat de bijeenkomst gefinancierd kan worden met de stimuleringsregeling ‘Relaties en seksualiteit’. Lees meer over de financiering via de Gezonde School. 

 

 

Boek een les Bel 085 130 15 70  Stuur ons een e-mail