Abortus en je keuze

Twijfel je over een abortus? Ben je in paniek omdat je zwanger bent en niet weet wat je moet doen? Zegt je verstand het één en je gevoel het ander? Weet je niet zo goed wat de mogelijkheden naast abortus zijn? Het is belangrijk om de tijd te nemen om goed en rustig na te denken, zodat je tot een weloverwogen beslissing komt. Siriz biedt begeleiding bij het maken van je keuze. Deze keuzehulp is gratis. Siriz kan binnen 48 uur een keuzegesprek bieden (m.u.v. feestdagen en weekenden). Maak een afspraak voor een bezoek aan de hulppost.

 

Wel of geen abortus? Meer inzicht in je keuze

Samen met jou zetten we de mogelijkheden en de gevolgen van je keuze op een rij. Je krijgt zo meer inzicht in je situatie. Ook gaan we dieper in op de problemen die je ervaart. We kijken, samen met jou, naar de toekomst. Hoe gaat je leven eruit zien als je deze zwangerschap houdt? En hoe als je voor abortus kiest?
Naast deze vragen geven we je ook antwoorden op de vragen die je hebt. Bijvoorbeeld over huisvesting of financiën als je de zwangerschap uit wilt dragen, of over andere zaken die voor jou van belang zijn voor de keuze.

 

Keuzegesprekken

In één of meer gesprekken helpen we jou op weg in je keuzeproces. De maatschappelijk werker van Siriz zal je niet vertellen wat je moet doen, maar helpt je om zelfstandig een keuze te maken die bij jou past. Als je wilt, betrekken we ook je partner bij de gesprekken.

 

 

Bel 0800 440 00 03 WhatsApp 06 24 90 75 55 Chat met ons Stuur een e-mail