Nalatenschap

Dankzij de financiële steun van onze leden en donateurs kunnen wij hulp bieden bij onbedoelde zwangerschap. Misschien overweegt u ons te steunen, als u er niet meer bent. Het is mogelijk om een goed doel in uw testament op te nemen.

Siriz opnemen in uw testament kan op twee manieren: met een legaat of met een erfstelling. Een legaat is een vooraf bepaald bedrag of object van waarde. Bij een erfstelling kunt u in uw testament bepalen dat Siriz, alleen of samen met anderen, erfgenaam van uw nalatenschap wordt. Een testament wordt opgemaakt door een notaris.

 

Uw gift komt volledig ten goede aan Siriz
Als erkend goed doel (ANBI) is Siriz geen erfbelasting verschuldigd. Dat betekent dat de nalatenschap voor 100% bij Siriz terecht komt en gebruikt kan worden voor onze preventie, ondersteuning en zorg bij onbedoelde zwangerschap.

Uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor nalaten kunt u vinden op www.notaris.nl. Het is mogelijk om eerst een oriënterend gesprek aan te vragen. U kunt uw vragen ook stellen via de notaris advieslijn (0900) 3469393 (€ 0,80/minuut) op elke werkdag (van 9.00 – 14.00 uur). Het advies is gratis.
Voor algemene fiscale informatie kunt u bellen met de Belastingtelefoon (0800) 0543.

 

Wilt u over deze mogelijkheden verder praten met Siriz? Neemt u contact met ons op. U kunt ons bereiken via 085 130 15 70 of via info@siriz.nl.