Reviews

Wij vinden het heel belangrijk om te weten hoe vrouwen en mannen onze hulpverlening beoordelen.

 

Keuzehulpgesprekken
In opdracht van het ministerie van VWS meet Fiom de cliënttevredenheid van vrouwen die keuzehulp van Siriz hebben gekregen. Deze gesprekken werden in de periode van 1 januari tot en 31 december 2021 gemiddeld beoordeeld met een 8,9. Een aantal reviews:

'De maatschappelijk werker had een erg fijne, begane en oprechte persoonlijkheid. Alle opties werden besproken met een open blik. Erg prettig om met een professional de situatie in kaart te brengen. Dank daarvoor!'

Ik ben erg tevreden. Het was gewoon fijn dat er iemand even luisterde. We hebben samen de mogelijkheden op een rijtje gezet. Ik heb zelf een keuze kunnen maken naar aanleiding van het gesprek.

Het was een superfijn gesprek waarin we zelf voors en tegens opnoemden. Dit heeft ons veel inzicht gegeven.

 

Siriz doet zelf ook onderzoek naar de tevredenheid van vrouwen die keuzehulpverlening ontvangen. In 2020 (1 januari – 31 december) gaven zij ons het cijfer 9,1.

 

Online hulpverlening (chat)
Via onze chat kun je heel laagdrempelig en anoniem in gesprek met een hulpverlener van Siriz over al jouw vragen over onbedoelde zwangerschap. Voor deze hulpverlening kregen wij in 2021 een 8,9 als rapportcijfer.
Een aantal reacties:

Ik voelde me gehoord. Er werd naar mijn verhaal geluisterd zonder oordeel. Dat is erg prettig als je juist bang bent voor die oordelen.

De medewerker nam de tijd voor mij en besprak heel fijn waar ik mee zat.

De medewerker was heel behulpzaam en gaf mij een goede oefening die mij helpt bij het maken van mijn keuze.

 

Ambulante begeleiding
Siriz geeft ook langdurende begeleiding aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn. In 2021 waardeerden cliënten deze met een 9. Het contact met de begeleider werd gewaardeerd met een 9,2.

 

Onze cliënttevredenheidcijfers en resultaten over 2021 zijn ook in ons jaarverslag terug te vinden. Meer weten? Zie ook www.siriz.nl/kwaliteit.