Disclaimer chat

Tijdens werkdagen (tussen 09.00 en 21.00 uur) en op zaterdag (tussen 12.00-18.00 uur) wordt de chat  beantwoord door maatschappelijk werkers van Siriz. De maatschappelijk werkers zijn deskundig in het verlenen van hulp bij een onbedoelde zwangerschap en bij de verwerking van een abortuservaring.

 

Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.
We proberen ervoor te zorgen dat de algemene informatie en adviezen die we geven, kloppen. Toch kunnen wij niet altijd voor 100% garanderen dat de inhoud van de informatie volledig en juist is.

 

Wij zijn verantwoordelijk voor het op een juiste manier beantwoorden van je vragen. Jij blijft zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt.
Als we verwijzen naar informatie of websites van andere partijen, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de door deze partijen geboden informatie, producten of diensten.
Ons principe is dat we iedereen die een gesprek met ons start via de chat te woord staan. Echter behouden we ons het recht om iemand te weigeren. We zullen de reden daarvan altijd met de betreffende hulpvrager bespreken, ook al zijn we dat niet verplicht.

 

We hebben een zo goed mogelijk beveiligde chatapplicatie. Het chatgesprek vindt plaats binnen een afgeschermde omgeving. Zo doen we er alles aan om te voorkomen dat onbevoegden de chatgesprekken kunnen lezen. Wij kunnen dit helaas niet volledig garanderen.