Ruim een jaar geleden was Ella zwanger. Ongepland. Siriz stond voor haar klaar.

Dit is Ella. Ruim een jaar geleden was Ella zwanger. Ongepland. Ze schrok ontzettend toen ze het ontdekte. Haar wereld stond volledig op zijn kop. Het was extra moeilijk omdat haar vriend absoluut geen kind wilde. Maar Ella wel. Omdat ze er zo verschillend over dachten gaf dat problemen met haar vriend en uiteindelijk gingen ze zelfs uit elkaar. Ook dat nog.

 

Dat betekende dat Ella er echt alleen voor stond. Haar familie had alleen maar meningen. Daar had ze niets aan want niemand kon echt invoelen hoe ze zich voelde. En bovendien … het was háár leven en haar beslissing om voor het kindje te kiezen. Ella wilde graag advies, maar dan wel onpartijdig. Van iemand die veel over dit soort dingen wist, maar haar eigenlijk niet kende.

 

Help jij Siriz helpen? Klik hier om ons te steunen!

Dus dook ze het internet op en vond Siriz. Eerst chatte ze met ons. Om haar verhaal te doen, over haar zorgen en om te horen welke opties ze had. Ze vond het heel fijn dat ze dat in eerste instantie anoniem kon doen. Dat voelde goed, ze voelde zich gehoord en kreeg direct nuttige tips. Na dat eerste contact besloot ze met Siriz een begeleidingstraject in te gaan.

Ella koos voor een breed traject waarbij Siriz haar kon helpen met de vele vragen die ze had. Vooral over hoe ze moeder kon worden op zo’n jonge leeftijd. Want dat is waar ze uiteindelijk zelf voor koos. Siriz begeleidde haar met school, tijdelijke opvang en ook gesprekken met het thuisfront. Het was een intensieve periode.

 

Onlangs beviel Ella van Vince. Alles is goed gegaan. Ella heeft ontdekt hoe sterk en zelfstandig ze is. Ze is trots op Vince. En wij op haar. Zo kan jouw bijdrage ook anderen zoals Ella helpen. Word donateur en

Met jouw donatie help je jonge vrouwen zoals Ella, Evy, Isabella of Kyra & Jesse.
Klik op hun naam en lees ook hun verhaal.

 

De professionele en specialistische hulp van Siriz is gratis, maar kost veel geld. Als je Siriz helpt helpen, maak je met jouw bijdrage een enorm verschil in het leven van jonge vrouwen, partners en kinderen. We zijn blij met elke donatie, hoe groot of klein dan ook. Dankjewel! Meer weten over Siriz? klik hier