E-mail voor hulp

Iedereen die te maken heeft met een onbedoelde zwangerschap of is vastgelopen in de verwerking van een abortuservaring, kan met Siriz mailen. Ook als je betrokken bent bij iemand uit je omgeving die onbedoeld zwanger is, kun je terecht. E-mail gratis met een van onze maatschappelijk werkers voor advies, hulp of om gewoon je verhaal vertellen. Jouw e-mail wordt op werkdagen gelezen.

 

Door een e-mail naar Siriz te sturen ga je akkoord met onze privacybepaling, klachtenprocedure en disclaimer.

 

Deskundige hulp

Je e-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord door een van onze maatschappelijk werkers. Zij zijn deskundig in het verlenen van hulp bij een onbedoelde zwangerschap en bij de verwerking van een abortuservaring. Voor het verlenen van hulp via e-mail volgden zij een training. Uiteraard gaan zij gaan zeer vertrouwelijk met je gegevens om. Bekijk onze privacybepaling, klachtenprocedure en disclaimer.

 

Vaker mailen

Je kunt eenmalig of vaker met Siriz mailen over je/de situatie. Als je vaker dan één keer mailt, dan kan het zijn dat je een vaste hulpverlener krijgt. Jullie spreken samen af hoe jullie het e-mailcontact willen vormgeven.

 

Liever direct een antwoord?

Als je liever direct een reactie wilt, dan kan je bellen met onze gratis hulplijn 0800 440 00 03 (werkdagen van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 12.00 – 18.00 uur) of met ons chatten of WhatsAppen.

 

Bij onveilige situaties

In geval van ernstig onveilige situaties zullen we je vragen je anonimiteit op te geven. Dit heeft als reden dat we je dan beter kunnen helpen. Jij besluit zelf of je daaraan tegemoet wil komen.

 

Bij een levensbedreigende situatie

Als je in een levensbedreigende situatie zit en acuut hulp nodig hebt, dan adviseren we je om zo snel mogelijk telefonisch contact op te nemen met je eigen huisarts of met de politie (112).