Vrouwen steunen vrouwen

Als vrouwen kunnen we ons onderling sterk verbonden voelen. We wisselen graag ervaringen uit, vragen advies en zoeken troost bij elkaar. Zeker wanneer iemand een moeilijke tijd meemaakt, staan andere vrouwen klaar om elkaar te bemoedigen. Kortom, vrouwen die andere vrouwen steunen, maken elkaar sterker en beter.

 

Onverwachte zwangerschappen kunnen iedereen treffen, zelfs in normale gezinssituaties. Veel vrouwen beschikken op dat moment over een sociaal netwerk en weten hoe ze daarmee moeten omgaan. Er zijn echter ook vrouwen die zich in complexe omstandigheden bevinden, zoals schulden, psychische problemen of armoede. Voor deze vrouwen ontbreekt een steunsysteem en zij worstelen met het vinden van oplossingen. Ze voelen zich in het nauw gedreven.

 

Precies op dat punt bieden we als vrouwen ondersteuning om samen hun situatie te verkennen en hun ware wensen te ontdekken. Het doel is om beslissingen te nemen vanuit eigen keuze, niet enkel omdat ze denken dat er geen andere opties zijn. Siriz biedt hierbij hulp, steun en een luisterend oor aan, zonder oordeel, welke keus de vrouw ook maakt. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Julia.

 

We kunnen elkaar helpen

“Vrouwen Voor Vrouwen” heeft als doel om vrouwen onderling elkaar te laten inspireren en steunen. Dit wordt gedaan door het delen van verhalen, filmpjes en gezichten van ‘normale’ vrouwen via social media. Hiermee willen we herkenning oproepen en het taboe rondom onverwachte zwangerschap verbreken. Het komt namelijk veel meer voor dan je denkt. We kunnen elkaar helpen. Een deel van ons vrouw-zijn is de kracht om naast andere vrouwen te staan, die in een complexe situatie terecht zijn gekomen.

Doe mee en versterk de band tussen vrouwen

Samen kunnen we het verschil maken. Steun Siriz en help vrouwen die zich in complexe situaties bevinden tijdens hun onverwachte zwangerschap. Laten we sterker en beter worden door elkaar te steunen.

Maak een collectebus aan! https://siriz.digicollect.nl/aanmelden/email

 

Word donateur en draag bij aan onze missie om vrouwen te ondersteunen en het taboe rondom onverwachte zwangerschap te doorbreken.

 

 

Deel jouw verhaal en inspireer anderen om solidair te zijn met vrouwen die dit nodig hebben. Deel jouw verhaal aan ons zodat wij het kunnen delen. Via info@siriz.nl

 

Samen staan we sterker. Samen maken we het verschil. Samen zijn we Siriz!