Help van Noor’s huis een thuis te maken!

Zeventien jaar was Noor toen ze erachter kwam dat ze al 20 weken zwanger was. Nerveus vertelde ze het aan haar moeder, die volledig in paniek schoot. Het kleine flatje waar Noor samen met haar moeder woonde ”was niet berekend op een baby erbij”, zei de moeder van Noor.

 

Een plek voor Noor

Via Siriz vond Noor een plek waar ze kon bevallen en haar kindje een veilige start kon geven. Ze woont namelijk in het leef- en leerhuis in Delft. De hulp die ze krijgt van de begeleiders van Siriz is een grote steun voor haar. Voor Noor voelt deze plek steeds meer als een thuis. Het was een bewogen jaar: je ouderlijk huis moeten verlaten, proberen te genieten van je onverwachte zwangerschap en zorgen voor een veilige plek om te bevallen. In het leef- en leerhuis vindt ze veel herkenning in de andere (aanstaande) moeders die er wonen.  

 

 

Wilt u een steentje bijdragen voor Noor?

Er ontbreekt nog een ding in Noor’s leven: een gezellige ruimte waar ze een plekje kan maken voor haar en haar kindje. Het huis waar Noor en de andere (aanstaande) moeders wonen heeft een grote opknapbeurt nodig. Door de slechte staat van de muren is het lastig ze te behangen en het tocht vreselijk. De slechte isolatie van muren en ramen brengt de nodige stress met zich mee: hoe moet het wanneer het weer kouder wordt? Daarnaast moet de badkamer babyvriendelijk gemaakt worden en kan het hele huis een frisse opknapbeurt goed gebruiken. Nu de prijzen voor materialen steeds weer stijgen, hebben Noor en de andere vrouwen uw hulp hard nodig. 

Noor met haar kindje

 

Helpt u ons mee om ons streefbedrag op te halen?

Wilt u ons helpen om van het leer- en leefhuis in Delft een echt thuis te maken? Ons doel is een klusbedrag van € 7.000,=.
Elke bijdrage, hoe klein ook, helpt.