Help Juul en Saar aan een thuis!

Een jaar geleden stond ze daar. Op de stoep van het leef-/leerhuis. Haar spullen in een grote tas gestopt, ontredderd. Ze was hoogzwanger en had geen idee hoe ze zich met een kindje zou moeten redden. Ze heeft keihard gewerkt het afgelopen jaar in het leef-/leerhuis. Nu staat er een sterke jonge moeder van een prachtige dochtertje. Klaar om op eigen benen te staan. Ze heeft echter nog één horde te nemen. En daar kun jij bij helpen!

*Vanwege privacyredenen is er geen foto van Juul en Saar beschikbaar.

 

Afgelopen week heeft Juul* een woning aangeboden gekregen. Een mooie flat, waar ze samen met haar dochtertje Saar* haar eigen leven kan gaan oppakken. Ze heeft er zin in, is er helemaal klaar voor. Er is echter nog een laatste horde die ze moet nemen. Omdat ze nauwelijks budget heeft -net genoeg om zelf rond te komen en de huur te betalen- is het niet mogelijk om de woning op te knappen en eenvoudig, maar gezellig in te richten.

 

De vloer is nog kaal, de muren leeg. En toen ontstond het idee: Hoe tof zou het zijn als wij Juul kunnen verrassen met een gezellig ingericht huis. Zodat zij en haar dochter hun eigen leven kunnen oppakken. Echt, deze dappere moeder verdient deze kans! En elke euro helpt. Help jij mee?

 

Ons doel is € 2000,- Help je ons om Juul en Saar een thuis te geven? Elke bijdrage, hoe klein ook, helpt.

*Vanwege privacyredenenen zijn de namen van Juul en Saar gefingeerd.