High Tea voor Siriz

Siriz bestaat 10 jaar!

We kijken terug op waardevolle jaren waarin we veel vrouwen perspectief gaven en een kansrijke start. En dat willen we vieren! We zouden het leuk vinden als jij onderdeel uitmaakt van dit feestje en van ons werk. Want zonder jouw steun is ons werk onmogelijk. Kom je bij ons een taartje eten of mogen we bij jou?

high tea voor siriz

 

High tea voor en met Siriz: uitgesteld

Het kabinet heeft op 12 maart jl. nieuwe maatregelen aangekondigd met betrekking tot evenementen. Daarnaast heeft onze minister-president Mark Rutte aangegeven op 16 maart dat de verspreiding van het virus nog maanden kan gaan duren. Om opvolging te geven aan de maatregelen vanuit het kabinet, maar ook om jouw veiligheid te waarborgen hebben we besloten om het evenement van Siriz op 16 mei 2020 voorlopig te annuleren.

Uiteraard willen we ons 10-jarig jubileum met jou vieren. De inspirerende middag met gastspreker Cocky Drost, verhalen uit de praktijk en met lekkernijen willen we daarom verplaatsen naar het najaar. Wij hopen dat binnen enkele maanden meer bekend wordt over het verloop van het coronavirus en de genomen maatregelen door het kabinet. Zodra hier duidelijkheid over is is zullen we een nieuwe datum vaststellen en jou daarover informeren.

Wij hopen uiteraard dat we jou in het najaar kunnen verwelkomen tijdens onze high tea.

 

Kom zelf in actie voor Siriz

Als de maatregelen van het kabinet het weer toelaten, willen we je aanmoedigen zelf een high tea te organiseren. Nodig jouw vriendinnen, buurvrouwen en zussen uit voor een gezellige middag voor het goede doel. Wij helpen je op weg met recepten, leuke tips en natuurlijk verhalen uit de praktijk. Heb je interesse in het organiseren van een eigen high tea voor Siriz? Meld je dan hier aan.