Siriz in Groningen

In de gemeente Groningen werden van januari tot en met juni in totaal 1.088 kinderen geboren. Dat zijn 7% meer kinderen dan vorig jaar, toen in dezelfde periode 1.017 kinderen werden geboren.

 

Ben je woonachtig in Groningen en ben je onbedoeld zwanger geraakt?

Neem contact op met de hulpverleners van Siriz gevestigd in Groningen. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in het helpen bij het maken van een keuze tijdens je zwangerschap, hebben nauw contact met andere organisaties en begeleiden je tijdens en na je zwangerschap, ook voor je (ex)partner.

 

Maatschappelijke werkers van Siriz voor hulp in Groningen

Je kan bij onze hulppost in Groningen terecht op afspraak terecht voor hulp bij je onbedoelde zwangerschap. Wil je liever anoniem contact met ons opnemen via de website of telefoon? Chat met onze online hulpverleners voor al je vragen! Hoe je anoniem belt met onze Groningse collega’s lees je hier beneden bij hulp nodig.

 

Het verwerken van abortus samen met Siriz

Wil je een abortus ondergaan of heb je een abortus ondergaan en heb je hier last van? Neem contact met ons op en we helpen je om deze lastige tijd door te komen.

 

Psychosociale hulp aan mannen en vrouwen

Daarnaast verlenen wij ook kortdurende en langdurende psychosociale hulp aan vrouwen en mannen die te maken krijgen met een onbedoelde zwangerschap. Ook bieden wij opvang aan zwangere vrouwen zonder woonplek die intensieve begeleiding nodig hebben als voorbereiding op het moederschap op jonge leeftijd.

 

Chavah: franchisenemer Siriz in Groningen

Chavah is een franchisenemer van Siriz. Dit is een leef- en leerhuis voor jonge moeders. Bij Chavah bieden ze preventie, ondersteuning en bij een onbedoelde zwangerschap. Kom in contact met Chavah!

 

Chavah mede door vrijwilligers en fondsen

Er is een groot aantal vrijwilligers aan het Chavah-huis verbonden. Zo zijn er een aantal vrijwillige maatjes voor de jonge Groningse vrouwen. Ook is er elke avond en nacht een vrijwilliger beschikbaar. Chavah is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van o.a. Kansfonds, Oranje Fonds, andere lokale en nationale fondsen en daarnaast particulieren en bedrijven.

 

'Zo kunnen tienermoeders hun kind een goede start geven'

Oranje Fonds

 

Organisaties in Groningen

Voor speciale toeslagen en informatie rondom je zwangerschap, raadpleeg dan de gemeente Groningen via deze link. Als je in een urgente gewelddadige situatie zit neem contact met Wender. Onze maatschappelijk werkers luisteren naar je verhaal en vragen. Ook bieden we begeleiding bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

 

Onze hulpverlening is voor iedereen toegankelijk, gratis en direct beschikbaar voor iedereen. Ook als je betrokken bent bij iemand uit je omgeving die onbedoeld zwanger is, of een abortus hebt ondergaan waar je nog moeite mee hebt, kun je contact met ons opnemen.

 

Bel, e-mail of chat met een van onze maatschappelijk werkers.

 

Hulp nodig?

Bel gratis 0800 – 440 00 03. Anoniem bellen? Toets dan #31# bij mobiel bellen en *31* bij bellen vanaf een vaste lijn voor het kiezen van het nummer. WhatsApp met Siriz via 06 – 24 90 75 55 op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.

 

Contactgegevens van Siriz in Groningen

Adres hulppost

Skagerrak 2
9723 JR Groningen

 

Hulpposten van Siriz

Maak een afspraak met onze hulppost waar je een een persoonlijk gesprek kunt hebben met een maatschappelijk werker. Siriz zit gevestigd door heel Nederland. Bekijk hier in welke steden onze hulpposten zitten gevestigd.

 

Bel 0800 440 00 03 Stuur een e-mail Chat met ons