Vrijwilliger secretariaat

Siriz is de specialist bij onbedoelde zwangerschap. Wij bieden preventie, ondersteuning en zorg. Door middel van voorlichting onder jongeren willen we het aantal onbedoelde zwangerschappen in Nederland terugdringen. Daarnaast verlenen wij kortdurende en langdurende psychosociale hulp aan vrouwen en mannen die te maken krijgen met een onbedoelde zwangerschap. Tevens bieden wij opvang aan zwangere vrouwen zonder woonplek die intensieve begeleiding nodig hebben als voorbereiding op het moederschap op jonge leeftijd. Wij werken in heel Nederland met 35 beroepskrachten en ongeveer 50 opgeleide vrijwilligers.

 

Wij zijn op zoek naar een

Vrijwilliger secretariaat (m/v)

voor een paar vaste uren per week.

 

Functieprofiel
Als vrijwilliger secretariaat ondersteun je het secretariaat. Je verricht lichte administratieve taken. Het gaat vooral om ad hoc uitvoerend werk, hierbij kan je denken aan een mailing versturen.

 

Wat vragen wij?
Als vrijwilliger op het secretariaat van Siriz beheers je de Nederlandse taal en heb je een uitstekende beheersing van MS Office. Daarnaast ben je flexibel en onderschrijf je de visie en de werkwijze van Siriz van harte.
Ben jij handig met de computer, werk je snel, accuraat en heb je wat tijd over om deze werkzaamheden te doen? Laat het ons weten!

 

Siriz biedt
Bij Siriz hebben we waardering voor de inzet van onze vrijwilligers. Als vrijwilliger op het secretariaat doe je zinvolle werkzaamheden die bijdragen aan de missie en visie van Siriz. Je wordt begeleid door een medewerker van het secretariaat.

 

Interesse?
Aanmelden voor deze functie kan door een mail te sturen met je motivatie, beschikbaarheid (per week) en cv naar solliciteren@siriz.nl.