Landelijke dag voor Tienermoeders

De Stichting voor tienerMoeders organiseerde op 11 november 2017 in Bussum de eerste landelijke Dag voor Tienermoeders. Tienerouders werden op deze dag in het zonnetje gezet. Geheel kosteloos konden tienermoeders en -vaders dit evenement bezoeken. Siriz was partner van het evenement. We leverden graag een bijdrage, want tienerouders hebben veel meer in hun mars dan de meeste mensen denken.

 

 

 

 

Tienermoeders hebben het niet altijd even makkelijk. Het ouderschap moet vaak gecombineerd worden met school en/of werk. Tijdens dit evenement konden tienerouders even de tijd nemen voor zichzelf en tegelijkertijd werken aan hun toekomst. Er waren leuke en handige workshops, zoals kinder-EHBO en ‘creatief CV’. Ook kon iedereen genieten van een uitgebreide lunch.

Tanja Jess maakte de Tienermoeder van het jaar 2017 bekend. De jonge moeder ontving onder andere een opleidingscheque van NCOI en Stichting voor tienerMoeders.

 

Tanja Jess en Emma van den Brand (Stichting voor tienerMoeders)

Tanja Jess en Emma van den Brand (Stichting voor tienerMoeders)

 

 

De Dag voor TienerMoeders was een dag vol ontspanning en inspiratie. Daarnaast was er ruimte om contact te leggen met andere tienerouders. Jonge moeder Charlene woonde in het leef-/leerhuis van Siriz in Gouda en moedig deelde ze haar verhaal op deze dag.

 

Dag voor tienermoeders maatschappelijk werker Hanny Visser en Charlene

Tienermoeder Charlene en maatschappelijk werker Hanny Visser van Siriz

 

 

Na deze succesvolle eerste editie kijken we uit naar een vervolg hierop.

Bekijk meer foto’s van de Dag voor Tienermoeders.