Inspiratietour van Siriz: meld u nu aan!

Welkom! Hier begint uw Siriz Inspiratietour. Allereerst willen we u danken voor uw steun de afgelopen periode en uw aanwezig bij de inspiratietour! Mede dankzij uw hulp hebben we onbedoeld zwangere vrouwen kunnen ondersteunen in een moeilijke periode in hun leven.

 

Tijdens deze tour nodigden we u uit om samen Siriz te beleven in uw regio. Om elkaar te ontmoeten, samen in gesprek te gaan en ervaringen te delen. We hebben inspirerende verhalen met u gedeeld, u verteld over ons werk en hebben we samen nagedacht over de toekomst. De eerste 3 inspirerende bijeenkomsten waren een succes. U kunt de video’s hieronder bekijken!

 

Inspiratietour Dordrecht

Belangrijke mededeling: Helaas moeten we melden dat de Inspiratietour in Dordrecht is geannuleerd. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is, vooral voor degenen die zich al hadden aangemeld. We willen onze excuses aanbieden voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen met degenen die zich hebben aangemeld om hen op de hoogte te stellen van de annulering. Bedankt voor jullie begrip en we hopen snel weer een geweldig evenement te organiseren.

Bekijk de Inspiratietour 2022:

 

 

 

Wat u tijdens de inspiratietour van Siriz ons kan verwachten?

We zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes en een inspirerend avondprogramma, waarbij we u een exclusief kijkje geven achter de schermen van Siriz. Daarnaast bent u in de gelegenheid om ons bestuur en onze medewerkers in de regio persoonlijk te ontmoeten en samen met hen te spreken over wat ons bindt en bezighoudt.

 

Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn!