Een dag met …

Oudry Sena Moreira, woonbegeleider begeleid wonen -locatie Delft-

 

9:00 – Ik start deze dag met een kopje koffie. Ondertussen neem ik al mijn mails door. Ik heb gisteren niet al mijn mails kunnen beantwoorden vanwege de drukte op de zorglocatie, dus vandaag alles even bijwerken.

10:00 – Teamoverlegmoment. Tijdens dit overleg bespreken we alle cliënten. Een van de cliënten heeft het erg pittig, omdat haar emdr-traject gaat starten. Dit is een therapie voor mensen die kampen met de gevolgen van een schokkende ervaring of een trauma. Dit kan bijvoorbeeld door een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident. Samen overleggen we hoe we haar met ons team het beste kunnen ondersteunen tijdens deze moeilijke periode en maken hier een plan voor.

12:00 – Gezamenlijke lunch met alle cliënten. Het samen lunchen is een fijn moment waarop we in een ontspannen setting kunnen bijkletsen.

13:30 – Ik neem alle aanmeldingen door en pleeg wat telefoontjes. Er is een aanmelding van een jongedame die momenteel 36 weken zwanger is. Er moet op korte termijn een intake ingepland worden, zodat zij snel bij ons kan komen wonen.

15:00 – Overleg met Linda (bestuurder) over de aanmeldingen. Een van de gespreksonderwerpen is de website van het moeder-kindhuis.

16:00 – Gesprek met een bewoonster over haar werkgever die haar niet wil uitbetalen. Een vervelende situatie, waarbij we besluiten dat we het juridisch loket gaan raadplegen voor advies.

17:00 – Ik rond de laatste dingen af. Mijn vakantie begint!