Je bent niet alleen.

Als je onbedoeld zwanger bent komt er veel op je af.  Opeens sta je voor een moeilijke keuze. En heb je misschien wel veel vragen. Lees hieronder waarmee we je kunnen helpen.

 

Hulp vragen kan soms moeilijk zijn en je het gevoel geven overal alleen voor te staan. Siriz kan daarin het verschil maken. Want Siriz helpt. Je bent niet alleen.

mensen met vragen geholpen door siriz

Hoe vertel ik het mijn ouders?

Hoe vertel ik het mijn ouders?

Als je op jonge leeftijd onbedoeld zwanger raakt kun je schrikken. Siriz is er voor je en helpt je bij vragen als: Hoe vertel ik het mijn vriend? Draag ik de zwangerschap uit of kies ik voor abortus? Wat betekent dit voor mijn school of toekomst?

Lees verder

Kan mijn relatie dit aan?

Kan mijn relatie dit aan?

Als je onbedoeld zwanger raakt kan je wereld opeens op zijn kop staan. Siriz helpt je met vragen als: Kan mijn relatie dit aan? Hoe vertel ik het mijn (ex-) partner? Wil ik dit nu wel? Ben ik hier wel klaar voor?

Lees verder

Ben ik niet te oud?

Ben ik niet te oud?

Als je zwanger raakt terwijl je geen kinderwens (meer) hebt sta je opeens voor een onverwachte keuze. Siriz is er voor je en helpt je bij vragen als: Wil ik dit nog wel? Wil mijn partner dit nog wel? Wat betekent dit voor ons gezin? En onze toekomst?

Lees verder

Wil ik wel vader worden?

Wil ik wel vader worden?

Als je (ex-)partner onbedoeld zwanger is kan dat bij jou veel vragen oproepen. Siriz helpt je verder met vragen als: Wat heb ik hierover te zeggen? Welke rol wil ik spelen? Kan ik wel voor ons zorgen? Hoe ziet mijn toekomst er dan uit?

Lees verder